Voorwaarden

Reserveringen

(Telefonisch) reserveren kan alleen door het vermelden van naam, telefoonnummer en e-mailadres. Indien u dit niet wilt geven, kunnen wij helaas geen reservering voor u plaatsen. Bij reserveringen vanaf €100,- en bij groepen vanaf 10 personen dient er een aanbetaling van 50% gedaan te worden.

Indien u een reservering plaatst en u heeft niet tijdig afgemeld, 24 uur voor aankomst, zijn wij genoodzaakt de verloren kosten bij u in rekening te brengen.

Prijzen website

De prijzen op website zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en tekstfouten.

Betalingen

Pakketten dienen in één keer betaald te worden. Betalingen kunnen niet per persoon gedaan worden als het één reservering betreft.

Helaas door drukte is het niet mogelijk om drankrekeningen gesplitst te betalen.

Bevestiging

Zodra je een aanvraag voor een action pack of arrangement hebt ingediend, dan krijg je hier zo snel mogelijk een reactie op.  In de bijlage van de mail die u ontvangt zit een bevestiging. U dient binnen 7 dagen hierop akkoord te geven. U reservering is pas definitief zodra u reactie hebt gegeven op deze bevestiging.

Wijzigingen

U kunt grote wijzigingen tot een week van te voren doorgeven. Kleine wijzigingen (bijv. eventuele zieken) dient u 24 uur van te voren telefonisch door te geven.

Consumpties

Consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen, tenzij dit nadrukkelijk is vermeld.

Voor gezelschappen wordt één gezamenlijke rekening aangemaakt. Indien u uw consumpties per persoon wilt afrekenen, kunt u dit vooraf kenbaar maken. Ook zijn er consumptiemunten verkrijgbaar voor €2,60 per stuk.

Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Acties

Taurus World of Adventure behoudt het recht geldende acties aan te passen.

Annuleringen

Gereserveerde aantallen worden op de bezoekdag zelf in rekening gebracht. U kunt kleine wijzigingen tot 24 uur voor aankomst telefonisch doorgeven. Heeft u wijzigingen/annuleringen binnen 24 uur, dan dient u voor het gereserveerde aantal personen te betalen.

Taurus kan bij aanbetalingen via iDeal of aanbetalingen géén geld terugstorten. U ontvangt een cadeaubon om met het bedrag een andere keer een bezoek aan Taurus te brengen.