Ga naar hoofdonderdeel

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons met contant, per pin, creditcard, Venlose stadspas (Niet geldig tijdens feestdagen en in vakanties!), VVV Giftcard en cadeaukaart en met de Venlose Aetbon betalen.
‘Venlose stadpas is alleen mogelijk op door de weekse dagen!’

Reserveringen

(Telefonisch) reserveren kan alleen door het vermelden van naam, telefoonnummer en e-mailadres. Indien u dit niet wilt geven, kunnen wij helaas geen reservering voor u plaatsen. Bij reserveringen van meer dan €100,- en bij groepen vanaf 10 personen dient er een aanbetaling van 50% gedaan te worden.

Indien u een reservering plaatst en u heeft niet tijdig afgemeld, 24 uur voor aankomst, zijn wij genoodzaakt de verloren kosten bij u in rekening te brengen.

Betalingen

Pakketten dienen in één keer betaald te worden. Betalingen kunnen niet per persoon gedaan worden als het één reservering betreft.
Helaas door drukte is het niet mogelijk om drankrekeningen gesplitst te betalen.

Wijzigingen

U kunt grote wijzigingen tot een week van te voren doorgeven. Kleine wijzigingen (bijv. eventuele zieken) dient u 24 uur van te voren telefonisch door te geven.

Consumpties

Consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen, tenzij dit nadrukkelijk is vermeld.
Voor gezelschappen wordt één gezamenlijke rekening aangemaakt. Indien u uw consumpties per persoon wilt afrekenen, kunt u dit vooraf kenbaar maken. Ook zijn er consumptiemunten verkrijgbaar voor €3,30 per stuk.

Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Rolstoeltoegankelijk

Taurus is voor het grootste gedeelte rolstoeltoegankelijk. Dat wil zeggen, u kunt de receptie, de bowlingbanen, het arcade gedeelte, de party zalen en het Steakhouse betreden met de rolstoel. Bij de Adventure Golf baan zijn de eerste 6 holes rolstoeltoegankelijk. Bij Prison Island is beperkt met het aantal kamers dat u kunt doen. Op de 1ste gang kunt u de meeste kamers mee doen. Daarna moet u gebruik maken van een trap en is dit niet meer mogelijk. U kunt hier dus ook een kijkje nemen en dan bij hole 6 met de deur de golf baan verlaten. Het lasergamen en Poolbilliard is helaas niet toegankelijk met het gebruik van een rolstoel.

Hoe lang duurt een lasergame XL?

Een lasergame duurt circa 25 minuten inclusief speluitleg. De speeltijd bedraagt 18 minuten. Wanneer u een extra spel reserveert, heeft u de uitleg niet meer nodig en heeft u dezelfde speeltijd van 18 minuten.

Vanaf welke leeftijd kan een lasergame XL gespeeld worden?

Een lasergame kan gespeeld worden vanaf ongeveer 6 a 7 jaar. het is echter per kind verschillend of hij of zij durft te spelen. De arena is vrij donker en sommige kinderen vinden dit onprettig. Er is altijd een van onze medewerkers aanwezig en men kan altijd de arena uit.

Prison Island (Uitgebreid wegens succes naar 26 challenges!)

De 26 Escape Rooms 2.0 zijn toegankelijk voor groepen van 2 tot 4 personen. Wij raden Prison Island aan vanaf 8 jaar. Mocht uw kind van 6 of 7 meegaan en meespelen, mag dit zeker.

Wat is een lasernight?

Op vrijdag- en zaterdagavond organiseren wij lasernights. Er worden 4 verschillende spellen gespeeld vanaf €25,00 per persoon. Om zeker te zijn van deelname aan de lasernight, dient u altijd te reserveren. Dit kan via: www.lasernight.com

Wat is Family Flight of Thrillride?

De Family Flight of Thrillride zijn de namen van onze achtbaansimulators. In de simulator lijkt het alsof je in een echte achtbaan zit. De achtbaan kun je ook zelf ontwerpen. In de Family Flight kunnen maximaal 12 personen tegelijk en in de Thrillride minimaal en maximaal 2 personen. De Thrillride gaat echt 360 graden rond.

Wat is Cosmic Bowling?

Bowlen met blacklights, lightshow en swingende muziek maken bowlen bij Taurus World of Adventure spectaculair. De muziek wordt uiteraard aangepast aan de gezelschappen op de banen. Bij Taurus is er altijd Cosmic Bowling, er zijn geen momenten dat de normale verlichting aan staat tijdens het bowlen.

Met hoeveel personen kan op één bowlingbaan gespeeld worden?

Wij adviseren om met maximaal 6 personen 1 uur te bowlen op 1 baan. Wanneer u met 7 personen bent, adviseren wij minimaal 2 uur te bowlen op 1 baan, zodat ook iedereen een game (10 beurten) kan gooien. Uiteraard kunt u met 7 personen ook op 2 banen 1 uur bowlen. Bij 7 personen reserveren wij standaard 1 uur bowlen op één bowlingbaan.

Hoe lang duurt het bowlen in combinatie met een arrangement?

Standaard reserveren wij voor groepen tot 7 personen 1 baan voor 1 uur. Voor groepsarrangementen met 8 of meer personen, reserveren wij v.a. 2 banen voor 1 uur (afhankelijk van de groepsgrootte). Bij los gereserveerde banen (zonder een van onze Taurus Action Packs), bepaald u zelf het aantal banen en de duur van het bowlen.

Acties

Taurus World of Adventure behoudt het recht geldende acties aan te passen.

Annuleringen

Gereserveerde aantallen worden op de bezoekdag zelf in rekening gebracht. U kunt kleine wijzigingen tot 24 uur voor aankomst telefonisch doorgeven. Heeft u wijzigingen/annuleringen binnen 24 uur, dan dient u voor het gereserveerde aantal personen te betalen.
Taurus kan bij aanbetalingen via iDeal of aanbetalingen géén geld terugstorten. U ontvangt een cadeaubon om met het bedrag een andere keer een bezoek aan Taurus te brengen.