Ga naar hoofdonderdeel

Kinderfeestjes

Het leukste kinderfeestje van Limburg!

100% feestgarantie met jouw kinderfeestje!

Het leukste kinderfeestje voor jouw kind vind je bij Taurus World of Adventure. Vriendjes en vriendinnetjes vermaken zich met de leukste activiteiten. Spectaculair, avontuurlijk en met veel lol. Zo verzeker je jezelf van een 100% feestgarantie!
Enkele voorbeelden van onze kinderactiviteiten zijn Lasergames XL of Cosmic Bowling. Wij regelen alles voor je, dus dat betekent geen zorgen, stress of rommel in huis!

Bij de kinderfeestjes zit het Cosmic Menu inbegrepen. Dit houdt in een frietje met een snack (frikandel, kroket of kipnuggets) naar keuze.

Bij het boeken van een kinderfeestje waarbij u kunt kiezen uit de activiteiten, gelieve in de opmerkingen te vermelden welke activiteit u kiest.

Een kinderfeestje precies naar wens van jouw dochter of zoon?

Dankzij de eindeloze mogelijkheden zijn onze kinderfeestjes precies naar wens. Maak de kinderverjaardag bijvoorbeeld compleet met een extra activiteit en onbeperkt ranja (bij de Kids Parties). Je kunt ook kiezen voor de optie voor 3 softdrinks (bij de Teenage Party). Daarnaast mag je een zelfgebakken taart of vlaai meenemen. Laat dit wel even weten zodat wij voor de borden en het bestek kunnen zorgen (+€1 per kind!). Geef bij reservering al jouw wensen door en dan gaan wij ervoor zorgen.

STEL JOUW EIGEN KINDERFEESTJE SAMEN!

Een extra activiteit bijboeken voor je kinderfeestje is altijd mogelijk! Gelieve bij het reserveren aan te geven of jullie gebruik willen maken van een van de uitbreidingen.

Onderstaande lasergame prijzen zijn uitsluitend voor kinderen t/m 15 jaar en gelden bij een minimum van 5 personen.

1e lasergame

2e lasergame

1 uur Cosmic Bowling

1x Adventure Golf

45 min Prison Island

Maandag t/m donderdag

€ 9,00 p.p.

€ 7,50 p.p.

€ 6,00 p.p.

€ 8,50 p.p.

€ 14,95

Vrijdag & zondag

€ 9,00 p.p.

€ 7,50 p.p.

€ 6,00 p.p.

€ 8,50 p.p.

€ 14,95

Zat/feest/vak

€ 9,00 p.p.

€ 7,50 p.p.

€ 6,00 p.p.

€ 8,50 p.p.

€ 14,95

Onbeperkt Ranja : € 3,00 p.p
Cosmic Menu (Food) : € 6,95 p.p

Kids Party

Het is bij ons helaas niet toegestaan om je eigen eten of drinken mee te nemen. Het is wel toegestaan om zelf gebak of taart mee te nemen.
Het kinderfeestje is te boeken vanaf 5 kinderen met een leeftijd t/m 12 jaar.

 Laatste starttijd

Ma t/m do

 tot 18.00 u

Vrijdag

 tot 17.00 u

Weekend

 tot 15.00 u

Teenage Party

Het kinderfeestje is te boeken vanaf 5 teens van 12 t/m 17 jaar.

 Laatste starttijd

Ma t/m do + feest-/vakantiedagen

 tot 19.00 u

Lasergamen kinderfeestje

Zijn de kids inmiddels 8 jaar geweest? Dan is het spectaculaire Mission Impossible Kids Party zeker een aanrader. Met dit stoere kinderfeestje voor jongens en meisjes gaan we Lasergamen en naar Prison Island!

Naast deze activiteiten smullen we lekker van het Cosmic Menu en ontvang je ook nog eens Taurus Dollars! Gedurende deze 3 uur is er onbeperkt ranja voor alle feestbeesten.

Kinderfeestje binnen

Feest garanderen wij 100%. Helaas kunnen we dat voor het weer niet doen. Daarom is het extra vet dat alle activiteiten binnen zijn. Een indoor kinderfeestje van Taurus vul je geheel naar eigen wens in. Zo is het altijd mogelijk om de standaard arrangementen aan te passen of om activiteiten toe te voegen en te schrappen.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.