Ga naar hoofdonderdeel

Over ons

Over ons

FAMILY-ENTERTAINMENT OP “DISNEY”-NIVEAU!

Bij Taurus World of Adventure beleef je verschillende avonturen voor het hele gezin, zoals het unieke Adventure Golf in vervallen tempel ruïnes, een jungle met T-Rex en geheimzinnige grotten. Maak een tijdreis door een van de 2 laserarena’s “Space Flight” of “Stargate” en stap in een compleet andere tijd voor je Lasergame-battle. Met twee verschillende arena’s met beide drie etages en meer dan 10 labyrinten gegarandeerd een van de spectaculairste lasergame-arena’s van Europa!
Gooi een strike op een van de 10 bowlingbanen met blacklights, licht-effecten en lekker swingende muziek die zorgen voor een extra dimensie. In de Game Arcade vind je absoluut de nieuwste en coolste games en twee unieke achtbaansimulators.

Ook perfect voor teambuilding- en vergaderarrangementen, kinderfeestjes, familiefeesten of gezellig met vrienden!

Prison Island

Uitgebreid naar 26 challenges wegens succes!

Prison Island, 26 Escape Rooms 2.0 – Een unieke combinatie tussen Escape Rooms en Fort Boyard.

Prison Island Venlo is de grootste in Zuid-Nederland! In liefst 21 cellen krijg je telkens verschillende opdrachten: tactisch, raadsels en vragen, technische of fysieke. Teamwork en samenwerking, tactisch inzicht, slimmigheid, handigheid, kalmte, soms snelheid en een beetje geluk zijn het belangrijkste om te ontsnappen en te scoren! Met 2 tot 4 spelers per team en de mogelijkheid om met liefst 20 groepen tegelijk de gevangenis te betreden is dit zeker ook geschikt voor een actieve middag/avond met vrienden/familie in bijna alle leeftijden, teambuilding/uitjes met collega’s/scholieren/studenten en bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen, vanaf 8 jaar.

Good Food

Rond je dag af door een hapje te eten in ons lounge-café, een BBQ- of hotstone arrangement of een sfeervol etentje in ons steakhouse/familierestaurant, wat de relaxte sfeer uitademt van een Spaanse haciënda, ver weg van de hectiek van onze Adventure World. “Wereldberoemd” in Venlo e.o. om de Argentijnse Black Angus steaks van de grill en Taurus Spareribs. Kids eten hier al va. € 6,50.

Ontdek het Steakhouse en maak snel een reservering.

Taurus World of Adventure, absoluut een omweg waard!