Bedrijfsuitje arrangementen

Indoor bedrijfsuitje

Op zoek naar een unieke plek voor een bedrijfsuitje in Limburg? Bij Taurus World of Adventure hebben we diverse arrangementen samengesteld voor een onvergetelijk bedrijfsuitje! Deze arrangementen bevatten zowel eten als actieve, indoor activiteiten. Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op en we helpen u graag om een passend bedrijfsuitje samen te stellen. Er zijn ook mogelijkheden tot het organiseren van een vergadering of brainstormsessie met aansluitend een leuke activiteit. Hierbij kunnen wij ook een heerlijke lunch, diner of BBQ verzorgen.

Unieke teambuilding

Taurus World of Adventure beschikt sinds kort over een nieuwe topattractie uit Zweden, bij uitstek geschikt voor teambuilding: Prison Island, 21 cellen/ Escape Rooms 2.0! Ideaal om in een informele sfeer een dag met relaties/collega’s af te sluiten. Samen het unieke Prison Island spelen, opdrachten oplossen en lachen creëert een gemeenschappelijke herinnering en schept een bijzondere band! Combineer Prison Island met een informeel diner in ons Grillrestaurant of een Argentijnse (tafel) BBQ in een van onze sfeervolle zalen.

Naast Prison Island bieden we nog veel meer activiteiten aan in onze arrangementen zoals Cosmic Bowling, adventure midgetgolf, lasergamen en onze arcade games. We hebben leuke arrangementen voor u samengesteld met diverse activiteiten. Wenst u een andere inhoud? Geen probleem! Wij stellen het ideale bedrijfsuitje graag voor u samen.