Wat te doen met slecht weer?

Ken je dat gevoel dat het de hele dag regent wanneer jij net die picknick, barbecue of tuinfeestje had georganiseerd? Dat is natuurlijk even balen, maar niet getreurd: wij weten precies wat te doen met slecht weer! Neem al je vrienden mee naar Taurus World of Adventure en daag ze uit voor een potje lasergame, adventure golf of bowling. Taurus is volledig overdekt en daarmee het ideale uitje met slecht weer.

Lasergamen

Lasergamen bij Taurus is een geweldige ervaring voor jong en oud door onze twee mega laserarena’s die beide bestaan uit drie etages! In de laserarena’s bevinden zich meer dan tien labyrinten waar maximaal vijftig spelers tegelijkertijd kunnen spelen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Die punten verzamel je door met je hightech lasergun leden van het andere team zo vaak mogelijk te raken. Met de power-ups die door de laserarena’s zijn verspreid kun je extra punten verdienen. Bij Taurus geldt er geen leeftijdsgrens voor het lasergamen, speel je altijd met de beste apparatuur en in de vetste arena’s. Wil je het spel extra spannend maken? Kom dan naar de lasernights: lasergamen op vrijdag of zaterdagavond vanaf 8 uur.

Adventure golf

Adventure golf maakt midgetgolfen weer spannend! Onze indoor golfbaan bestaat uit 18 holes waar je het balletje door allerlei hindernissen in het putje moet slaan. Waan je in de prehistorie met spectaculaire watervallen, grotten en dinosaurussen. Adventure Golf is volgens ons een van de leukste activiteiten met slecht weer voor de hele familie! Een rondje op onze golfbaan duurt maximaal een uur waardoor je genoeg tijd over hebt om onze andere leuke activiteiten te ontdekken.

Bowling

Een van de populairste overdekte uitjes is bowlen: en terecht! Bij Taurus kun je cosmic bowlen, wat inhoudt dat er leuke muziek gedraaid wordt en dat er spannende licht-effecten en blacklights op de baan zijn. Ook dit uitje is leuk voor de hele familie, want voor de allerkleinsten staan er coole lichtgevende hekjes langs de baan. Na een avontuurlijke dag kun je lekker aanschuiven in ons restaurant voor een diner rechtstreeks van de barbecue of grill.

Jouw overdekte uitje wordt altijd een succes bij Taurus World of Adventure. Reserveer nu eenvoudig online en hopelijk zien we je snel!

Terug naar het overzicht