Vacature medewerker reserveringen/sales

(Aankomend) assistent manager reserveringen/sales, front office & hostess
24 – 38 uur p/w

 

Taurus World of Adventure zoekt per direct een (aankomend) assistent manager reserveringen/sales, front office & hostess.

Taurus World of Adventure is geen reisorganisatie en ergens toch vergelijkbaar ermee. Gasten boeken bij Taurus vaak een middag en/of avond vullende dagtrip. Taurus heeft verschillende attracties te bieden, zoals het nieuwe Adventure Golf, Arcadegames met simulatoren, Europa’s meest spectaculaire Laser arena’s. bowlingbanen, poolbilliards, partyrestaurant en een steakhouse/grill restaurant.

Als medewerker reserveringen adviseer je gasten als het ware in een soort mini-trip. Het leuke van deze job is dat je de gasten ook vaak zelf begeleid bij deze mini-trip als hostess. Zoals je kunt lezen bieden bij een hele afwisselende baan in een bijzonder bedrijf, waarin je je verder kunt ontwikkelen en ook door kunt groeien. De afdeling reserveringen is in feite het hart van het bedrijf en maakt ook deel uit van het management-team. (Online-) marketing kan ook deel uit gaan maken van je takenpakket.

Van sollicitanten verwachten we dat ze beschikken over een aantal basis eigenschappen, zoals representatief voorkomen, juiste mentaliteit, passende vooropleiding, accuratesse, klantgerichte instelling, teamgeest, collegialiteit en stressbestendigheid. Vanzelfsprekend dien je de Nederlandse taal in woord en geschrift goed te beheersen, evenals goede spreekvaardigheid van Duits en Engels. Taurus is vooral druk in het weekend en tijdens schoolvakanties. Vanzelfsprekend verwachten we van jou en van je familie en vrienden dat je geen enkele moeite hebt met het werken ’s avonds en in het weekend. Deze baan is ook zowel full time als part time en zowel voor ervaren kracht als voor een aankomend kracht.

Terug naar het overzicht