Contact


Schrijf mij in voor de Taurus World nieuwsbrief

Adres & Route

Rijksweg 181
5941 AD Velden – Venlo
Nederland

*Plan uw route*

***

Wij zijn bereikbaar onder: 077 – 472 2274

Onze receptie is dagelijks vanaf 11.00 uur tot ten minste 19.00 uur geopend. Voor vragen/reserveringen kunt u na 19.00 uur het beste een e-mail sturen naar: info@taurusworld.nl of vul bovenstaand contactformulier in.

Taurus World of Adventure

Family-Entertainment op “Disney”-niveau!

Verschillende avonturen voor het hele gezin, zoals het unieke Adventure Golf in vervallen tempel ruïnes, een jungle met T-Rex en geheimzinnige grotten, of ga door de “Stargate” en stap in een compleet andere tijd en speel je Lasergame-battle in een van de spectaculairste lasergame-arena’s van Europa! In de Game Arcade vind je absoluut de nieuwste en coolste Arcade Games!

Of wat denk je van ander avontuur, zoals de Max-Flight 360° Thrill Ride, een unieke achtbaansimulator die je maag op de proef stelt! Absoluut niet voor watjes! Nee, kies dan liever voor “Taurus Adventure Flight”, een unieke attractie voor het hele gezin.

Rond je dag af met een uurtje bowlen, een (fast) Food pack in ons lounge-café, een BBQ- of hotstone arrangement of een sfeervol etentje in ons steakhouse/familierestaurant, wat de relaxte sfeer uitademt van een Spaanse haciënda, ver weg van de hectiek van onze Adventure World, “Wereldberoemd” in Venlo e.o. om de Argentijnse Black Angus steaks van de grill en spareribs. Kids eten hier al va. € 5,95.

Taurus World of Adventure, absoluut een omweg waard!