Sous-chef

Wij zijn op zoek naar een ervaren teamplayer voor de keuken in de functie van sous chef-kok, die in nauwe samenwerking met ons huidige keukenteam (7 koks) sturing en invulling gaat geven aan onze keuken. Taurus bestaat inmiddels 41 jaar en heeft afgelopen jaren weer fors uitgebreid, met als laatste nieuwe attractie Prison Island (maart 2019). Wegens de groei van Taurus zijn wij onze keukenbezetting ook flink aan het uitbreiden, daar kunnen wij jou als ervaren souschef-kok goed bij gebruiken! Naast het Taurus Steakhouse met ruim 70 plaatsen, beschikt Taurus over twee partyrestaurants (60 en 180 plaatsen) en een loungecafé voor kleine kaart en snacks. In de keuken worden nog verrassend veel gerechten vanaf de basis bereid. Zoals verschillende sauzen, salades, groenten, spareribs en carpaccio. Met name op ons Argentijns rundvlees en onze beroemde spareribs zijn we trots. Echte unieke punten:
* Grote productiekeuken, met aansluitend nieuwe open keuken in Steakhouse
* 3 mogelijkheden tot dineren – veel variatie voor een kok
* Mogelijkheid tot vast contract na 3 tijdelijke contracten
* Marktconform salaris (in verhouding met ervaring) + reiskostenvergoeding

Functieomschrijving (inclusief taken en verantwoordelijkheden):
* Roosterplanning en functioneringsgesprekken
* Bereiden van mise en place
* Bestellingen plaatsen
* Bereiden van gerechten
* Vers vlees/vis afwegen en vacumeren
* Vleesplateaus samenstellen
* Protocollen naleven
* Zorgen dat HACCP nageleefd wordt

Profiel van de geschikte kandidaat:
* MBO+ werk- en denkniveau en afgeronde relevante opleiding
* Minimaal 12 maanden werkervaring in soortgelijke functie
* Geen problemen met werken in de avonduren, weekenden en vakanties

Wij bieden:
* 24-38 uur p/w
* Beloning ruim boven CAO
* Doorgroeimogelijkheden
* Mogelijkheid tot vast contract

 

Interesse of wil je meer informatie?

Stuur dan een e-mail (met je CV en motivatiebrief) naar info@taurusworld.nl t.a.v. Wout Heijmans.

";