Een originele date bij Taurus World!

Heb je iemand leren kennen en ga je binnenkort op de eerste date? Of ben je al een tijdje samen met iemand en willen jullie een keer wat anders doen dan uit eten of naar de bioscoop? In dit artikel delen we leuke voorbeelden voor een date bij Taurus World.

Eerste date
Bijna iedereen vindt een potje air hockey, lasergamen of bowlen leuk. Door samen actief bezig te zijn leer je elkaar meteen heel goed kennen. Als je merkt dat jullie het gezellig hebben kun je er meteen een etentje aan vast plakken in ons restaurant zodat jullie nog meer van elkaar te weten kunnen komen. Zorg dat je er sportief en verzorgd uit ziet, maar het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt en jezelf bent.

Dubbel date
Hebben jullie meerdere stellen in jullie vriendengroep en gaan jullie wel eens op dubbel date? Dan is Taurus de perfecte locatie. Maak teams van bijvoorbeeld de meisjes tegen de jongens of juist stel tegen stel en ga de strijd met elkaar aan! Ga bijvoorbeeld een potje adventure minigolfen, lasergamen en daarna nog naar de arcade. Gegarandeerd veel plezier en beweging. De winnaar kan daarna op een hapje en drankje trakteren.

Creatieve date
Zijn jullie al een aantal jaren een stel en hebben jullie voor je gevoel alle soorten dates al gehad? Ga dan een keer naar een gamehal! Hier kunnen jullie weer even kind zijn en bijvoorbeeld arcade spellen doen. Zo zien jullie weer een hele andere kant van elkaar en wie weet slaan de vonken weer opnieuw over!

Als je op zoek bent naar een originele activiteit is een date bij Taurus World voor alle leeftijden en soorten gezelschap een goed plan! Taurus World is zowel overdag als ’s avonds geopend.

Terug naar het overzicht