3 outfit tips voor een bezoek aan Taurus

Een bezoek aan Taurus staat voor een avontuurlijke dag of avond. Of je nu met vrienden, familie of met een date gaat, je wil er natuurlijk wel leuk uit zien! In dit artikel delen we tips voor de leukste comfy outfits waar jij de show mee steelt én alle games kunt winnen.

1. De baggy jeans

Een baggy jeans zit super comfortabel én ziet er leuk uit. Combineer hem bijvoorbeeld met een top met kant voor een vrouwelijke touch. Voor een sportievere outfit kun je er een leuke sweater of t-shirt op dragen. Doe er leuke sneakers bij aan en je outfit is compleet. Je kunt hiermee makkelijk alle kanten op bewegen, bijvoorbeeld bij een potje lasergamen.

2. De jumpsuit of playsuit

De jumpsuit of playsuit een perfecte outfit voor een dagje naar Taurus. Je hebt een stijlvolle outfit aan en je kunt je toch comfortabel bewegen. Het verschil tussen een jumpsuit en een playsuit is dat een playsuit een kort broekje heeft, ideaal voor in de zomer dus. Een jumpsuit of playsuit draagt net wat prettiger tijdens het gamen dan een jurkje.

3. Sneakers

We raden je aan om platte schoenen te dragen als je bij ons komt gamen. Tijdens het bowlen heb je natuurlijk speciale bowlingschoenen aan, maar met alle andere activiteiten zet je de nodige stappen en is het handig om platte schoenen aan te hebben. Gelukkig zijn sneakers helemaal in en kun jij je mooiste exemplaren aan doen! Taurus is geheel overdekt, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze vies zullen worden. Je kunt je outfit dus helemaal upgraden met je leukste sneakers.

Terug naar het overzicht