FAQ + Voorwaarden

Reserveringen
Bij groepen vanaf 10 personen dient er een aanbetaling van 75% gedaan te worden.
Bij meer dan 2 bowlingbanen dient er ook een aanbetaling van 50% gedaan te worden.

* Voorpagina opmerking

De poolbiljart actie is geldig op zondag t/m vrijdag – niet op zaterdag, feestdagen of vakanties

Betalingen
Pakketten dienen in één keer betaald te worden. Betalingen kunnen niet per persoon gedaan worden als het één reservering betreft.

Wijzigingen
U kunt grote wijzigingen tot een week van te voren doorgeven. Kleine wijzigingen (bijv. eventuele zieken) kunt u tot op de dag zelf vóór 14.00 uur telefonisch doorgeven.

Consumpties
Consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen, tenzij dit nadrukkelijk is vermeld.
Voor gezelschappen wordt één gezamenlijke rekening aangemaakt. Indien u uw consumpties per persoon wilt afrekenen, kunt u dit vooraf kenbaar maken. Ook zijn er consumptiemunten verkrijgbaar voor €2,40 per stuk.

Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Hoe lang duurt een lasergame?
Een lasergame duurt circa 30 minuten inclusief speluitleg. De speeltijd bedraagt 18 minuten. Wanneer u een extra spel reserveert, heeft u de uitleg niet meer nodig en heeft u dezelfde speeltijd van 18 minuten.

Vanaf welke leeftijd kan een lasergame gespeeld worden?
Een lasergame kan gespeeld worden vanaf ongeveer 6 a 7 jaar. het is echter per kind verschillend of hij of zij durft te spelen. De arena is vrij donker en sommige kinderen vinden dit onprettig. Er is altijd een van onze medewerkers aanwezig en men kan altijd de arena uit.

Wat is een lasernight?
Op vrijdag- en zaterdagavond organiseren wij lasernights. Er worden vanaf 22.00 uur 4 verschillende spellen gespeeld voor slechts €19,00 per persoon. Men dient om 21.15 uur aanwezig te zijn, om zich aan te melden bij de lasernight bar. Om zeker te zijn van deelname aan de lasernight, adviseren wij om te reserveren!

Wat is Family Flight of Thrillride?
De Family Flight of Thrillride zijn de namen van onze achtbaansimulators. In de simulator lijkt het alsof je in een echte achtbaan zit. De achtbaan kun je ook zelf ontwerpen. In de Family Flight kunnen maximaal 12 personen tegelijk en in de Thrillride minimaal en maximaal 2 personen. De Thrillride gaat echt 360 graden rond.

Wat is Cosmic Bowling?
Bowlen met blacklights, lightshow, rookeffecten en swingende muziek maken bowlen bij Taurus World of Adventure spectaculair. De muziek wordt uiteraard aangepast aan de gezelschappen op de banen.

Met hoeveel personen kan op één bowlingbaan gespeeld worden?
Wij adviseren om met maximaal 6 personen 1 uur te bowlen op 1 baan. Wanneer u met 7 of 8 personen bent, adviseren wij minimaal 2 uur te bowlen op 1 baan, zodat ook iedereen een game (10 beurten) kan gooien. Uiteraard kunt u met 8 personen ook op 2 banen 1 uur bowlen.

Hoe lang duurt het bowlen in combinatie met een arrangement?
Standaard reserveren wij voor groepen onder de 6 personen 1 baan voor 1 uur. Voor groepsarrangementen met 7 of meer personen, reserveren wij altijd 2 banen voor 1 uur. Bij los gereserveerde banen (zonder een van onze Taurus Action Packs), bepaald u zelf het aantal banen en de duur van het bowlen.